Fönster & dörrar för nordiskt klimat

Med över 40 års branscherfarenhet runtom i Dalsland, Bohuslän och Västergötland vet vi på Johnny Lundgren Bygg vad som krävs när det gäller byte av fönster och dörrar. Eftersom det svenska vädret är minst sagt varierande är valet av material ett viktigt moment i fönster- och dörrtillverkningen. Genom att välja furu med täta årsringar säkerställer vi att dörrar och fönster står emot tuffa förhållanden, och genom att komplettera med aluminium förlänger vi livsåldern ytterligare. Vi hjälper dig hela vägen och ser till att installationen går snabbt och smidigt.

Träfönster – med eller utan aluminium

Fönster tillverkade av högklassig furu med täta årsringar som tryckimpregnerats för bästa skydd mot röta. Med aluminiumbeklädnad skyddas fönstret ytterligare vilket förlänger livstiden, något som lämpar sig bra i utsatta lägen. Johnny Lundgren Bygg erbjuder fönster med en mängd olika kulörer och tillbehör.

Tåliga dörrar

Vi på Johnny Lundgren Bygg installerar ytterdörrar som står emot det svenska klimatet och som håller tätt när snålblåsten är som värst. Precis som fönstren, utgör ytterdörren en viktig del av huset och du kan välja mellan ett stort antal varianter i olika stil och design för att hitta den som passar ditt hus bäst. Förutom att hålla hög kvalitet ska en ytterdörr vara vacker att titta på kännas välkomnande. I vårt sortiment finns en mängd olika färger och modeller, med eller utan glasrutor. Samtliga med en stryktålig yta. När du anlitar Johnny Lundgren Bygg blir dina önskemål verklighet.

Vårt miljöansvar

Kraven på låg klimatpåverkan och minskade utsläpp finns för vår gemensamma framtids skull och därför måste vi alla dra vårt strå till stacken. För att bibehålla en hög livsstandard och samtidigt ta ansvar för vår planet krävs att vi ständigt omprövar och effektiviserar våra arbetssätt och metoder för att leverera samma höga kvalitet till lägre energikostnader. Johnny Lundgren Bygg arbetar klimatsmart och prioriterar täta och energisnåla fönster och dörrar som minimerar värmeförlusterna under vintrarna.

Fönsterbyte från början till slut

För att göra ditt hus rättvisa rekommenderar vi att du beställer ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina behov steg för steg. På det viset kan vi tillsammans hitta lösningar som motsvarar dina önskemål och förväntningar. Johnny Lundgren Bygg tar vi alltid fram ett prisförslag utifrån vår gemensamma planering. Detta inkluderar allt från förberedelser och leveranser till installation och efterkontroll. Fönstren och dörrarna installeras med beprövade metoder från våra skickliga och erfarna montörer som står redo med sin långa erfarenhet.

Det bästa för dig

Vårt kundfokus innebär ett nära samarbete och anpassning efter dina specifika krav och behov. Vi lämnar ingenting åt slumpen utan finns med hela vägen, från förberedelserna till slutbesiktningen – allt för att du som kund ska känna dig inkluderad och kunna lita på att våra produkter och tjänster håller samma höga nivå som vi utlovar. Om du har några som helst funderingar, frågor eller åsikter som rör våra fönster- och dörrinstallationer, är du alltid välkommen att vända dig till oss på Johnny Lundgren Bygg. Vi tror på en öppen kommunikation och nära kontakt med våra kunder!

Fönster & dörrar för nordiskt klimat

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Fönster som står emot växlande årstider med tufft väder. Johnny Lundgren Bygg erbjuder flera olika...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Vi erbjuder träfönster som tillverkats av det allra bäst lämpade virket för vårt klimat, så att...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Tänk dig att kunna kliva ut på uteplatsen direkt från ditt vardagsrum eller njuta av solstrålarna...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Ytterdörrar som håller tätt i alla väder och håller bitande kyla på rätt sida om väggarna. Vi...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss eller fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi gemensamt går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Johnny Lundgren

Johnny Lundgren

Företagsledare

Telefon: 070-917 35 55

E-post: johnny@lundgrenbygg.se

Tony Hansson

Tony Hansson

Arbetsledare/Offerthandläggare, Byggnadssnickare

Telefon: 0521-160 62

E-post: tony@lundgrenbygg.se