Träfönster

Inget snack om saken. Träfönster gör sig bäst till de flesta hus, oavsett om du har puts- eller träfasad. Självklart pratar vi om svenskt furu, med täta årsringar och högkvalitativ impregnering liksom målning. Vi tar ansvar för hela processen fram till att dina nya fönster är på plats och våra kompetenta hantverkare jobbar efter dina specifika önskemål och krav.

Vi erbjuder träfönster som tillverkats av det allra bäst lämpade virket för vårt klimat, så att du ska kunna glädjas åt täta fönster som håller länge. Resultatet är nöjda kunder med vackra fönster som står stadigt genom alla väder. Välkommen till Johnny Lundgren Bygg! Vi erbjuder helhetslösningar i Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla och Brålanda med omnejd.

 

Energisparande

När de kalla vindarna från norr drar in över vårt land och gör sitt bästa för att tränga in i varenda glipa de hittar, blir det stopp när de stöter på ett hus med fönster från vår leverantör ERA Fönster. Fönster som tillverkats efter beprövade metoder och lång erfarenhet för att hålla kylan borta, med minimal värmeförlust och bästa möjliga isolering. Förutom att välja det allra bästa virket tas träet om hand genom en unik tryckimpregnering, innan det torkas och målas. Idag ställs betydligt högre krav på energisparande och täta fönster ¬– ett viktigt steg mot ett miljövänligt hus med minimal energiförbrukning.

 

Olika sorters träfönster

Träfönster behöver förstås inte se likadana ut. Vi erbjuder klassiska utåtgående fönster liksom smarta vridfönster med dolda beslag. Du kan även välja fönster med fast karm. De sistnämnda är otroligt effektiva där du endast behöver ljusinsläpp eller möjlighet att se ut, eftersom de både är tätare och säkrare än de som går att öppna. Priset på fönster med fast karm är dessutom lägre vilket gör att du kan skapa ett generöst ljusinsläpp i ditt hem. Johnny Lundgren Bygg prioriterar 3-glasfönster och du kan välja mellan en, två eller flera fönsterrutor.

 

Smarta detaljer

Alla våra öppningsbara fönster har bromsar på fönsterbågarna som gör att fönstren inte står och slår i vinddraget. Du kan även välja till låsbara handtag, plisséer och ventiler. Valen av ytbehandling av glaset och kulör på fönsterkarmen är dina och du är välkommen att klicka runt i sortimentet för att hitta en stil som faller just dig i smaken.

 

Nära kundsamarbete

Vår högsta prioritet är att göra dig som kund nöjd med resultatet. Därför är vi noga med att involvera dig redan från början av processen. Genom att göra en besiktning av dina befintliga fönster kan vi tillsammans ta fram en planering som fungerar. Om det handlar om en nybyggnation bidrar vi gärna med vår kunskap redan i projekteringen, för att säkerställa att saker och ting görs rätt från början. Under arbetsprocessens gång för vi en kontinuerlig dialog och vi följer alltid upp våra arbeten med en noga efterkontroll, för att se att de håller hög kvalitet enligt våra egna högt ställda krav på täta och hållbara fönsterinstallationer. Vi har ett öppet förhållningssätt och välkomnar dig att höra av dig om du har några frågor, synpunkter eller andra funderingar som rör vår verksamhet. Du är varmt välkommen till oss på Johnny Lundgren Bygg!

Träfönster

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Fönster som står emot växlande årstider med tufft väder. Johnny Lundgren Bygg erbjuder flera olika...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Tänk dig att kunna kliva ut på uteplatsen direkt från ditt vardagsrum eller njuta av solstrålarna...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Ytterdörrar som håller tätt i alla väder och håller bitande kyla på rätt sida om väggarna. Vi...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss eller fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi gemensamt går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Johnny Lundgren

Johnny Lundgren

Företagsledare

Telefon: 070-917 35 55

E-post: johnny@lundgrenbygg.se

Tony Hansson

Tony Hansson

Arbetsledare/Offerthandläggare, Byggnadssnickare

Telefon: 0521-160 62

E-post: tony@lundgrenbygg.se