Vikpartier & skjutdörrar

Förstora din boyta och öppna upp ditt hem hela vägen ut i trädgården genom vikpartier och skjutdörrar av högsta kvalitet. Precis som i vår tillverkning av fönster och dörrar väljer vi noga ut det allra bästa virket för att säkerställa att våra produkter håller länge och väl, trots tidvis tuffa förhållanden i det svenska klimatet. Vi lever upp till miljökraven genom att leverera effektiva och täta lösningar där minimalt med värme går till spillo.

Tänk dig att kunna kliva ut på uteplatsen direkt från ditt vardagsrum eller njuta av solstrålarna även när du går runt inomhus. Vi på Johnny Lundgren Bygg har flera olika varianter och typer för att du ska hitta den lösning som passar bäst hemma hos dig. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Ett öppnare hem

I vårt sortiment finns skjutdörrar och vikpartier som kan öppnas upp olika mycket och även kombineras med varandra. Vissa passar bra i köket och genom att integrera köket i din uteplats är även du som lagar mat delaktig i umgänget. Och om du öppnar upp vardagsrummet är du ute även när du är inomhus, du kan stanna i soffan, lyssna till fågelsång eller lövprassel och känna det lätta vinddraget som svalkar.

Stadigt och tätt

För vikpartier och skjutdörrar är det extra viktigt att de är tillverkade med kvalitet. De ska stå emot hårda vindar utan att svikta, och hålla tätt i alla väder. Våra produkter är uteslutande tillverkade i furu med täta årsringar eftersom valet av virke är av största vikt under tillverkningsprocessen. Under vägens gång mot färdiginstallerade skjutdörrar eller vikpartier, behandlas själva träet för att det ska stöta bort fukt och röta. För att förlänga livstiden ytterligare erbjuder vi dessutom aluminiumklädda produkter. Vi på Johnny Lundgren Bygg har lång erfarenhet av att förverkliga svenska husdrömmar i trakterna av Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla och Brålanda med effektiva lösningar som minimerar energiförbrukningen och värmeförlusterna.

Vad ska man välja – skjutdörrar eller vikpartier?

Du kanske frågar dig vad skillnaden egentligen är och det är ungefär som det låter. Skjutdörrarna är mer stabila eftersom de endast kan öppnas upp delvis. Medan vikpartier viks upp och är enklare att använda. De kräver mindre underhåll och lämpar sig bäst där du vill öppna upp en vägg helt och hållet. Både skjutdörrar och vikpartier finns i 2-, 3- eller 4-delade varianter.

Leverans och installation

Johnny Lundgren Bygg finns med från början till slut, för att säkerställa en hög kvalitet i allt från material och hantering till installation och slutresultat. Vi har alltid en dialog med dig med dig som kund och arbetar efter dina önskemål och krav. Genom att boka ett hembesök innan du beställer våra produkter kan vi tillsammans se över möjligheterna hemma hos dig och utforma en plan som motsvarar dina förväntningar. Kanske hittar vi även nya smarta lösningar som våra duktiga fönsterbytare kan leverera för att optimera din boyta med generöst ljusinsläpp och möjlighet att öppna upp ditt hem mot omgivningen. Det är precis det som är tjusningen med våra skjutdörrar och vikpartier!

Vikpartier & skjutdörrar
Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Vikparti 3-delat, Trä

Vikparti 3-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä

Skjutdörr 2-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä

Skjutdörr 4-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Fönster som står emot växlande årstider med tufft väder. Johnny Lundgren Bygg erbjuder flera olika...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Vi erbjuder träfönster som tillverkats av det allra bäst lämpade virket för vårt klimat, så att...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Ytterdörrar som håller tätt i alla väder och håller bitande kyla på rätt sida om väggarna. Vi...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss eller fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi gemensamt går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Johnny Lundgren

Johnny Lundgren

Företagsledare

Telefon: 070-917 35 55

E-post: johnny@lundgrenbygg.se

Tony Hansson

Tony Hansson

Arbetsledare/Offerthandläggare, Byggnadssnickare

Telefon: 0521-160 62

E-post: tony@lundgrenbygg.se