Aluminiumklädda träfönster

Johnny Lundgren Bygg erbjuder aluminiumklädda träfönster efter dina önskemål och installerar dem enligt konstens alla regler. En säker investering i hög kvalitet och lång hållbarhet. Aluminium ger ett exklusivt intryck och smälter snyggt in i de flesta miljöer, men framför allt ökar det fönstrets livslängd tack vare de isolerande egenskaperna. Med furu som grundmaterial och en särskild träbehandling för bästa rötskydd kan vi erbjuda fönster med fantastiska egenskaper och lång livslängd.

Fönster som står emot växlande årstider med tufft väder. Johnny Lundgren Bygg erbjuder flera olika varianter av aluminiumklädda fönster där dina mått är vår standard. Hör av dig till oss i Brålanda eller Vänersborg om du vill veta mer om våra aluminiumklädda träfönster eller vill ha ett hembesök och prisförslag på fönsterbytet.

Kvalitetsfönster som håller

För oss är det viktigt att vara med hela vägen fram till att fönstren sitter på plats för att säkerställa att våra produkter och tjänster håller den kvalitet som du som kund har rätt att förvänta dig. Tillverkningsprocessen bygger på mångårig erfarenhet och kunskap vad gäller hantering av virket, impregnering och målning. Leverans och installation sköts av våra skickliga fönsterbytare som inte lämnar något åt slumpen. Resultatet är fönster och dörrar med utmärkt isolering som kan spara dig pengar i energikostnader och uppvärmning.

Välj rätt fönster

I vårt sortiment finns en rad olika varianter av fönster, dessutom kan du även specialbeställa efter unika fria former. Johnny Lundgren Bygg erbjuder såväl vridfönster som sidohängda eller med fast karm. Vi täcker de flesta tänkbara utrymmen och rum i huset – och om så inte skulle vara fallet är du välkommen med din specialbeställning. Våra duktiga fönsterbytare står redo att motsvara dina förväntningar och krav på bästa möjliga sätt. Förutom olika typer av fönster är du givetvis fri att välja den kulör som du önskar för dina aluminiumklädda träfönster. Dessutom kan du välja mellan olika glas för att skapa en viss stämning eller begränsad insyn.

Ett gott samarbete

Låt oss vara med redan från början så ser vi gemensamt över dina behov och önskemål inför fönsterbytet. Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för både snygga och praktiska lösningar för varje specifikt hus. På Johnny Lundgren Bygg prioriterar vi alltid våra kunder i varje uppdrag – vi vill att våra kunder ska vara nöjda och att din investering ska löna sig med minskade värmeförluster och minimalt underhåll.

Kontakta oss för ett hembesök

Hör av dig till oss om du vill byta ut dina fönster eller bara ses för ett förutsättningslöst hembesök. För oss är inga arbeten för små eller för stora och vi bidrar mer än gärna med vår kompetens och svarar på alla frågor och funderingar!

 Aluminiumklädda träfönster
ERA Vridfönster

ERA Vridfönster

Se mer

ERA Sidohängt fönster

ERA Sidohängt fönster

Se mer

ERA Fast fönster

ERA Fast fönster

Se mer

ERA Överkantshängt

ERA Överkantshängt

Se mer

ERA Altandörr

ERA Altandörr

Se mer

ERA Specialfönster

ERA Specialfönster

Se mer

VELUX Takfönster

VELUX Takfönster

Se mer

Våra dörrar & fönster

Träfönster

Träfönster

Vi erbjuder träfönster som tillverkats av det allra bäst lämpade virket för vårt klimat, så att...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Tänk dig att kunna kliva ut på uteplatsen direkt från ditt vardagsrum eller njuta av solstrålarna...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Ytterdörrar som håller tätt i alla väder och håller bitande kyla på rätt sida om väggarna. Vi...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss eller fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi gemensamt går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Johnny Lundgren

Johnny Lundgren

Företagsledare

Telefon: 070-917 35 55

E-post: johnny@lundgrenbygg.se

Tony Hansson

Tony Hansson

Arbetsledare/Offerthandläggare, Byggnadssnickare

Telefon: 0521-160 62

E-post: tony@lundgrenbygg.se