Vi är ett byggföretag från Brålanda som har dryga 40-års branscherfarenhet och utför allt inom nybyggnation, renovering och tillbyggnation. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla och Brålanda, men vi utför även projekt i kringliggande områden.

 

Kvalitet rakt igenom

Drivkraften att hjälpa kunden att uppnå sina byggnationsdrömmar och att lämna högsta kvalitet på arbetet, genomsyrar hela vårt byggföretag. Tillsammans med våra nära samarbetspartners, kan vi på Johnny Lundgren Bygg AB erbjuda antingen totalentreprenader eller delentreprenader på alla byggprojekt.

Om du vill ha offert på ett projekt, hjälper vi dig gärna med detta. Med vår branscherfarenhet och vårt engagemang för yrket, är vi på vårt byggföretag gärna med redan under idéstadiet på ett projekt. Tillsammans arbetar vi fram en offert som alla känner sig nöjda med. Om hjälp behövs med bygglov eller andra handlingar, bistår vi gärna med detta.

För att kunna uppfylla alla kundernas önskningar och tidsplaner har företaget ett brett kontaktnät vilket möjliggör att snickare, målare eller andra hantverkare kan hyras in vid behov.

 

Vi ser fram emot att få hjälpa dig att nå dina visioner och drömmar med ditt projekt